Jucariada lui Iepurila - un festival al copiilor

Magic Hands Studio lanseaza inca o invitatie tuturor mamicilor, taticilor si bunicilor, dar mai ales piticilor sa  descopere fantezia, sa isi foloseasca imaginatia si sa isi dezvolte creativitatea la Jucăriada lui Iepurila... o scuza excelenta pentru a incepe Sarbatorile de Pasti mai repede.

Jucariada lui Iepurila este al doilea festival pentru copii, organizat in Sibiu de Magic Hands Studio in parteneriat cu Casa de cultura a Municipiului Sibiu si Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, festival dedicat strangerii de fonduri in scop umanitar si crearii unui loc in care cei mici sa aibă parte de o zi de poveste.

"Jucariada lui Iepurila este un eveniment dedicat in totalitate copiilor pentru ca noi credem in dorinta lor de a se descoperi pe ei însisi creand, interactionand cu cei din jur, bucurandu-se si jucandu-se, indemnati fiind atat de spiritul copilariei si, mai ales, de spiritul Sarbatorilor", a explicat Anda Suciu, organizator al evenimentului.

Ca urmare, invitatia se adreseaza tuturor copilasilor din gradinite si ciclul primar, de a participa la concursul de tablouri cu tema “Cadoul asteptat de la Iepurila”, a carui jurizare si premiere va avea loc in cadrul Jucariadei. 

Tablourile pot fi depuse pana cel tarziu 3 aprilie la Forumul Democrat al Germanilor (Bulevardul Magheru nr. 1-3,), in urna special amenajata. Pentru a fi valide, fiecare tablou va avea inscris in mod obligatoriu numele copilului, gradinita/scoala si un telefon de contact.

Iata deci, acesta este darul de la Magic Hands Studio pentru copiii din Sibiu, dar nu numai, cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Cel mai frumos lucru este sa ajuti, donand o jucarie celor mai putin norocosi, celor care, poate, nu au sansa unei copilarii fericite.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur