Sa prostim poporul, cu televizorul!

Stirile au ramas la acelasi format de insiruire de evenimente negative, din care omul de rand nu are macar puterea sa se bucure ca nu i se intampla lui una din nenorocirile la care se uita cu atata pofta. Emisiunile de divertisment exprima vulgaritate, impertinenta, bascalie si glume proaste cu conotatii sexuale, in pofida comediei si glumelor de bun simt ingropate adanc in arhivele tevereului. Talk-show-urile s-au transformat in acte de justitie tribunale mediatice in care orice formator de opinie se crede a devenit judecator.

Am renuntat sa ma mai uit la televizor acum foarte mult timp, dupa o lunga perioada in care am folosit televizorul doar pe post de accesoriu de mobila in sufragerie. De fiecare data cand marturisesc asta cuiva sunt intrebat ce fac pentru a umple golul provocat de lipsa televizorului. Apoi, sunt bombardat cu tot felul de ratiuni justificatoare pentru care ar trebui sa imi cumpar un televizor cu diagonala cat mai mare, dar mai ales cat mai curand. 

Fara niciun exercitiu de superioritate sau modestie, oricine poate constata faptul ca televizorul, dincolo de orice performante tehnologice, a ramas o utila masinarie de spalat creiere, o alternativa unica a vidului sufletesc, un mijloc eficient de nivelare al gusturilor. 
Cat este de bine sau cat este de rau acest lucru, ramane sa judece fiecare! Bine ca exista viata dincolo de televizor! Si este atat de frumoasa!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur