Cum ne imbracam in 2014?

O data cu primele zile ale anului 2014 au aparut pe buzele tuturor intrebari referitoare la tendintele modei in anul care tocmai a inceput: "ce haine sa purtam anul acesta" sau "cum sa ne imbracam in 2014"? Ei bine, 2014 va fi anul tinutelor simple si decente.

Daca esti femeie trebuie sa stii ca anul acesta haina, geanta si pantofii vor fi marca elegantei desavarsite. Tot in 2014, indiferent de ocazie, tinutele simple, in care predomina croiala clasica, dar de o eleganta extraordinara vor face minuni atunci cand sunt purtate cu niste bijuterii frumoase, asadar nu extravagante. In acelasi timp, tricotajele usoare, delicate, in culori pastelate vor castiga mai mult teren decat au facut-o in 2013.
Culoarea anului 2014 este Dazzling Blue, acel albastru orbitor, de-a dreptul electric, atat de familiara milioanelor de oameni din lumea intreaga datorita temei retelei de socializare Facebook, albastru cunoscut sub denumirea de  Social Butterfly Blue! Dincolo de albastru facebook vor fi la mare cautare si derivatele roz si violet.

Daca esti barbat trebuie sa stii ca in 2014 raman la moda papioanele, de la cele mai simple, intr-o culoare, la cele mai fanteziste prin culoare si design, iar camasile simple vor da eleganta tinutelor sobre. 
Pe de alta parte, super trendul slim fit si tinutele cat mai cambrate pline de contraste cromatice si imprimeuri geometrice vor da sens si eleganta vestimentatilor casual. La mare cautare vor fi si tricourile polo si articolele vestimentare in culori puternice, vii. 

Pentru cei care n-au nicio treaba cu tendintele modei in anul 2014, tinuta universala va fi, variabil, compusa din blue-jeans albastri sau negri cu tricou si pulover, esarfa sifonata, bratari din piele sau sfoara cu semnificatii personale, adidasi cu sireturile desfacute, balerini sau slapi, functie de sezon. Pe scurt, moda anului 2014 nu aduce nimic spectaculos.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur