Jucariada lui Mos Craciun - povestea unui festival de succes!

Astazi a avut loc primul  si unicul festival al copiilor din Sibiu. Spiridusii lui Mos Craciun au promis o zi de poveste pentru pitici şi o oaza de relaxare si rememorare a Craciunului de odinioara pentru adulti. Si s-au tinut de cuvant.

Darul pe care l-au facut de Craciun organizatorii, copiilor din Sibiu, dar nu numai,  a fost sa ii învete ca cel mai frumos lucru este acela de a darui, o jucarie macar, celor mai putin norocosi, sau celor care, poate, nu au sansa unei copilarii fericite. Si s-au adunat foarte, foarte, multe jucarii.

De la Jucariada lui Mos Craciun nu au lipsit personaje din cele mai frumoase povesti ale copilariei. Greierasul Jiminy, prietenul cel mai bun al lui Pinochio - de altfel cel care l-a ajutat pe Pinochio sa-si indeplineasca visele - a fost astazi in mijlocul prichindeilor si i-a ajutat sa hotarasca ce vor sa fie când vor fi mari.
Acolo am aflat ca unii si-au dorit sa devina doctori cardiologi,  vanzatori, informaticieni, bucatari, profesori, mecanici de locomotiva, balerine, judecatori, politisti, printese, piloti de avioane sau fotbalisti. Dintre sutele de copii numai un baietel a spus ca atunci cand va fi mare va deveni pictor de lipici.

Au fost prezenti la jucariada, si au facut ziua sa fie si mai frumoasa, trei prieteni de-ai copiilor care le-au pregatit celor mici o mare surpriza: dulciuri pe saturate.
Pe numele lor Boromir, Amylon si Alcazar, au pregatit spre deliciul tuturor cele mai sofisticate si gustate bunatati. 

Una peste alta, primul festival al copiilor - Jucariada lui Mos Craciun - a fost o minunatie de festival! Abia terminata prima editie asteptam cu nerabdare editia urmatoare, care cu siguranta va fi cel putin la fel de minunata precum cea de azi.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur