Jucariada lui Mos Craciun!

Jucariada lui Moş Crăciun este primul festival al copiilor organizat în citadela sibiana de catre Magic Hands Studio, dedicat colectării de fonduri în scop umanitar şi avea loc în data de 14 decembrie 2013 la Forumul German din Sibiu.

Acest eveniment îşi propune să aducă un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru părinţi, copii şi cadre didactice.
Asadar, fiecare prichindel care doreste sa participe este rugat să aducă o jucărie care sa poata fi donată copiilor mai puţin norocoşi iar dacă îi e greu să se despartă de ea, va primi alta, confecţionata în Atelierul lui Moş Crăciun.
Jucariada lui Mos Craciun promite participanţilor o zi de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, ateliere de creaţie, muzica live, piesele de teatru, precum şi o serie întreagă de alte surprize pregătite de catre organizatori.
Activităţile care vor avea parte în cadrul festivalului solicită şi stimulează materialul creativ pe care fiecare copil îl posedă în mod nativ, evidenţiindu-l prin activităţi care au la bază fundamentul artistic şi imaginativ. Astfel, copiii îşi dezvoltă încrederea în sine şi deprind aptitudini de comunicare şi relaţionare în mod natural, prin forţe proprii.
"Prin activităţile pe care le desfăşurăm cu pasiune şi dăruire copiii îşi vor descoperi şi îmbunătăţi îndemânarea şi talentul, îşi vor dezvolta imaginaţia şi inventivitatea, toate aceastea fiind deosebit de importante în conturarea personalităţii lor, de la cele mai fragede vârste.
Ne place să ajutăm copiii să îşi exploreze şi manifeste fascinanta lume interioară, să crească puternici şi încrezători, să-i ajutăm să îşi descopere talentele, de ce sunt speciali şi frumoşi, să-i ajutăm să descopere copilul liber şi creativ care locuieşte în ei", a declarat Anda Suciu - Event Manager.

Iata deci o noua intiativa inedita, venita si de aceasta data din partea Magic Hands Studio, de la care nu trebuie sa lipsiti. 

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur