Hai Romania...


M-am abtinut sa comentez de foarte multe ori veleitatile echipei nationale de fotbal pana am auzit, la radio, dezamagirea comentatorului sportiv. Cred ca daca ar fi fost plesnit in cap cu ceva ar fi fost mai putin afectat decat de esecul unei echipe nationale de fotbal atat de penibila incat atrage pana si atentia nepasionatilor de fotbal. Ca mine.


Pentru ca am un respect deosebit pentru fotbaliatorii care aduc cinste si onoare sportului rege cu balonul rotund poate ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg care este dezamagirea ca nu ne-am calificat la un campionat mondial la care daca am fi participat am fi luat bataie de ne-ar fi sunat apa in urechi si ne-ar fi trimis acasa inainte sa ne dam seama ca am ajuns acolo. 

Nu ma pricep, dar parol, monser, e trist ca nu vom ajunge acolo unde ar fi ras de noi o lume intreaga? 
Bine ca avem o impecabila situatie politica, o economie beton, o industrie de invidiat, sisteme educationale si de sanatate care culmineaza prin excelenta si satisfactii iar celelalte sectoare bugetare sunt infloritoare si mai prospere ca niciodata... 
Hai Romania! Unde? Dumnezeu cu mila...

1 comentarii:

Stroe Daniel spunea...

Buna ziua,

Numele meu este Daniel Stroe si va trimit acest email pentru ca ma intereseaza publicarea unui articol pe site-ul dumneavoastra. Tin sa va spun ca acesta va contine un link catre site-ul: Cazare10.ro, unicul lui scop fiind optimizarea acestui site pentru motorul de cautare Google. Articolul il puteti scrie dumnevoastra, il putem scrie noi sau chiar puteti modifica un articol trimis de noi pentru a se potrivi cat mai bine cu stilul dumneavoastra de scris. Tin sa precizez ca articolul este redactat de un specialist in domeniu si poate fi despre o zona turistica, un obiectiv turistic sau chiar aveti posibilitatea sa spuneti dumneavoastra despre ce sa scriem.

Sa vorbim putin si despre beneficiile unei astfel de colaborari:
Pentru dumneavoastra: Primiti un articol de calitate, unic + o suma de bani
Pentru mine: Primesc un link pentru site-ul Cazare10.ro cu scop SEO (adica rol de optimizare pentru Google)

Tin sa adaug ca link-ul din interiorul articolului, despre care vorbeam, va fi cat se poate de natural introdus, fara sa deranjeze pe nimeni.

Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Cu stima,
Daniel Stroe

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur