Targ de voluntariat. In Sibiu!

Asociatii. O.N.G.uri. Proiecte. Programe. Voluntari. Sibiu. Indiferent de natura evenimentelor tot timpul se intampla ceva, in Sibiu, din dorinta de a trai cu totii intr-o comunitate mai buna. Din necesitatea unui cadru care sa faciliteze o comunicare eficienta intre o parte din cei care se fac vinovati de ceea ce se intampla, in Sibiu, a luat nastere o idee. Ideea unui targ. Targ de voluntariat!

Centrul de Tineret AICI Sibiu si Asociatia CenFas, lanseaza invitatia sa participati la prima editie a TARGULUI DE VOLUNTARIAT, care se va desfasura in perioada 29 - 30 martie. Targul de voluntariat este un eveniment dedicat tinerilor din Sibiu dornici de noi experiente si oportunitati de voluntariat.

La deschiderea targului, vineri 29 martie, orele 16:00, se va inaugura si prezenta Carta Europeana a Informarii Tinerilor. Principiile acestei Carte reprezinta linii directoare pentru serviciile de informare a tinerilor din Uniunea Europeana.
Timp de 2 zile, toti cei interesati vor avea ocazia de a cunoaste activitatile asociatiilor si ONGurilor locale participante, precum si oportunitatea de a discuta cu alti tineri cu aceleasi interese. In cadrul targului de voluntariat vor avea loc o serie de conferinte pe tema voluntariatului.

Targul de voluntariat se va desfasura dupa urmatorul program:
Vineri, 29 martie 2013
15.00 Instalarea standurilor asociaţiilor participante – repetiţii concerte
16.00 Deschiderea târgului
19.00 – 21.00 Concert
Sâmbătă, 30 martie 2013
11.00 Deschiderea târgului
12.00 Conferinţa  „Programe Europene de Voluntariat”
13.00 Conferinţa „Voluntar în Sibiu”
14.00 Conferinţa  „Experienţă de voluntar”
16.00 Închiderea târgului

Nu in ultimul rand, exista o oportunitate pentru voluntarii interesati sa se implice in organizarea primului targ de voluntariat din Sibiu. Detalii despre eveniment gasiti la adresa facebook/centruldetineretsibiu, iar pentru inscrieri trimiteti un email la adresa:  asociatiacenfas@gmail.com.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur