Cel mai frumos cadou de Craciun pentru prieteni!

Exista cineva care nu se da in vant sa caute, sa cumpare si sa ofere cadouri? Greu de crezut deoarece, nu-i asa, ne place sa oferim bucurii celor din jur, celor pe care ii iubim sau, de ce sa nu recunoastem, celor fata de care avem mici/mari obligatii.
Faptul ca ne place sa ii surprindem pe cei dragi nu inseamna ca reusim sa facem sa se intample asta de fiecare data. Prin urmare, genul de replici "wow, exaaact ce mi-am doriiit!" ne asigura ca iar am dat-o-n bara. Cui nu i s-a intamplat asta macar o data?

Am adus vorba de cadouri mai ales pentru ca se apropie perioada sarbatorilor si am inceput sa caut cadouri, insa anul asta vreau sa fac pe Mos Craciun, cu stil. Iata motivul pentru care m-am oprit asupra a doua cadouri care, de altfel, mi-au retinut atentia pe iLUX.ro. Intrucat unul dintre cele doua este mai grozav decat celalalt iata-ma intr-o mare dilema. Dar despre ce vorbesc?
Ei bine, este vorba despre niste globuri pamantesti deosebite, atat prin elementul lor de noutate cat si prin prisma utilitatii lor. Parol ca mi se par geniale! Pe langa eleganta si bun gust, atat globul pamantesc care inglobeaza in interior o ruleta saujocul de carti si zaruri, cat si globul pamantesc tip bar isi poate arata utilitatea intr-un living sau intr-un birou.
Imi place foarte mult ca pe langa functia decorativa, primul glob pamantesc inglobeaza un mini-casino; globul se deschide printr-un sistem simplu de la jumatatea sa lasand ca interiorul sa dezvaluie o adevarata masa de
jocuri, pe un suport pozitionat in interior, cu trei seturi de carti pentru poker, jetoane si zaruri. Adica, exact tot ce ai nevoie pentru o seara reusita alaturi de prieteni.
Pe de alta parte, am certitudinea ca a face cadou un glob pamantesc tip bar este aproape similar cu a face cadou o opera de arta; la fel ca un tablou, globul pamantesc va deveni punctul de atractie al casei pe care o
decoreaza.

Anyway, cel mai important este ca singura grija pe care o am acum in privinta cadoului ideal de Craciun este aceea de a alege dintre doua cadouri deosebite, cu certitudinea ca oricare dintre ele va produce multa bucurie prietenilor mei.

2 comentarii:

aventoro spunea...

Sa fiu sigur ca cineva se bucura de cadoul meu in aceasta perioada merg la cate o casa de copii.

Ciprian D. spunea...

Super dragut! Iata un exemplu demn de urmat!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur