SuperlaTIFF!

Goran Bregovic, Ursul, The Way Back, Aproape de cer, Exit through the Gift Shop, Never Let Me Go, Principii de viata, Moartea obosita!
Acestea sunt doar cateva dintre capetele de afis ale Festivalului International de Film Transilvania de la Sibiu.

In acest an, TIFF Sibiu se axeaza pe un concept inedit: un focus pe filmele care unesc cea de-a saptea arta cu celelalte arte - teatru, muzica, pictura, etc. Indubitabil cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film Transilvania de la Sibiu va fi cu totul si cu totul speciala intrucat spectatorilor li s-au pregatit trei categorii de filme: filme eveniment, cele mai recente productii romanesti si o serie de filme cu tematica speciala care vor reprezenta punctul de plecare spre dezvoltarea unui festival de film la Sibiu, de sine statator, focusat pe confluenta Filmului cu celelalte Arte.

Incepand din acest an, pentru prima data, filmele de top ale momentului vor fi proiectate in Piata Mare din Sibiu. Astfel, in fiecare seara,de-a lungul a cinci zile intense, publicul sibian va putea urmari o premiera cinematografica de exceptie.
Pe de alta parte, Teatrul Gong si Music Pub reprezinta locatiile unde vor putea fi urmarite atat filme cat si evenimente speciale, toate la superlaTIFF!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur