Blonda muscata de sarpe vs. Blonda muscata de Cocos

Imediat ce am citit stirea cu, Orit Fox, blonda siliconata care a fost muscata de un sarpe m-am dus cu gandul la alta blonda, mioritica ce-i drept, si m-am edificat de unde ni se trage, noua romanilor, tot raul: din silicoane, monser!

Asadar Orit Fox, un fototapet din Israel, si-a facut de cap cu o cobra pana cand lighioana si-a infipt coltii in sanii ei unde si-a gasit sfarsitul datorita faptului ca s-a intoxicat cu siliconele blondei.

Tot din silicoane, precum spuneam, se pare ca ni se trage si noua, romanilor, ceea ce este mai groaznic decat moartea: supravietuirea, adica traiul insipid de la chenzina la chenzina.
Prea ne-am obisnuit sa muscam de cur blonda suprema care, afurisita, ori si-a pus chiloti de tabla ori s-a siliconat pana si acolo unde pe toti guvernantii ii doare de soarta tarii.
Daca e sa ne uitam in jur, supozitia cu silicoanele e foarte plauzibila, insa totusi, cocosul, al mai Cocos dintre toti romanii nu-si infige ciocul niciodata in partile anatomice ale blondei?

Dincolo de orice retorica ne putem da cocosi si putem specula tot weekendul, invartindu-ne in jurul silicoanelor. Cu atat (sa) ne alegem...

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur