Iubesc femeia...

...care fumeaza pe strada. Ce poate fi mai atragator decat o femeie care fumeaza mergand pe strada in fata ta sau care trage cu pofta din tigara in statia de autobuz?
Ti-e imposibil sa nu iubesti femeia care duhneste a tigari cand trece pe langa tine...

La fel de mult iubesc femeia care nu se sinchiseste sa flegmeze cu gratie elefantina in timp ce fumeaza in public mai abitir decat orice mascul fumator, insa privirea ei de piatra te judeca si te condamna daca o surprinzi cand isi ajusteaza cu dezinvoltura, sa zic asa, sanii in ceea ce probabil e sutien, bluza sau rochie fara sustinere pe umeri.
Numai ca nu iti spune: ce te uiti bah obsedatule, nu te-o invatat nimeni ce orice femeie pe-o raza de cincizeci de metri este in intimitate? Cata senzualitate...

Pe de alta parte, daca faci imprudenta sa iti aranjezi bijuteriile in suspensor si esti surprins de ochii vreunei femei, chiar si atunci cand te-ai asigurat temeinic ca poti face asta fara sa fii surprins, de asemenea esti considerat obsedat sau in cel mai fericit caz necioplit.

In societatea contemporana a anului 2011, acest...aspect al femeii care fumeaza, mai mult sau mai putin in public, ma rog pe strada, este un drept ca oricare altul, castigat...cu multa transpiratie, sau e doar un viciu ca oricare alt viciu (primit cadou in schimbul transpiratiei, lol)?

8 comentarii:

liviu.capitan spunea...

cea mai tare senzatie sa dai un mozol scrumierei:))

nike spunea...

frate asta chiar este femeia scrumiera...sau ca in acea melodie...cu bot de mertan

Virtualkid spunea...

Minunat articol! Pe de alta parte, fumatorii sunt tot mai oprimati; ar putea spune ca se razbuna si ele cum pot, refuleaza pe strada.
Amuzant este ca aceleasi femei le i-au peste picior pe acelea cere miros a mancare....

Ciprian D. spunea...

@ liviu.capitan
:)) ala cred ca e sport extrem :P

Ciprian D. spunea...

@nike
Hai mah....e chiar draguta, in felul ei :))

Ciprian D. spunea...

@Virtualkid
Merci frumos, excelenta si remarca la adresa gospodinelor ;)

Tasha spunea...

Nu fumez si m-a amuzat copios imaginea atasata articolului!Bine ca exista si remedii impotriva mirosului de tigara...ca altfel...

Ciprian D. spunea...

@tasha
Pe mine ma amuza femeile care fumeaza in public; le vad pe toate ca pe duduia din imagine :)))

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur