Facebook ergo cogito, Facebook ergo sum!

A LIFE ON FACEBOOK! A LIFE ON TWITTER! A LIFE ON BLOG!
Twitter este pentru oameni precum aerul pentru avion! Blogul este pentru oameni precum orezul in sarmale! Facebook este pentru oameni precum calea ferata pentru tren!

Daca esti om si nu ai twitter, blog si facebook - unde fiecare reprezinta un fel de "x" intr-o ecuatie - este ca si cand in dreptul existentei tale adaugi un mare zero. Fiecare separat sau toate impreuna,indubitabil , stau la baza socializarii omului modern.

Cu toate acestea cui nu i s-a intamplat ca in cadrul unui proces de comunicare, offline, la o bere cu prietenii, sa nu mai fie intrebat: ce ai mai facut, pe unde ai mai fost, cu cine te-ai mai vazut, ce ai mai mancat bun, care mai e starea ta de spirit, etc? Prietenii tai, cunoscutii tai ba chiar si necunoscutii sau cei care iti poarta ranchiuna stiu de pe twitter ce ai mai facut si care e starea ta de spirit, au aflat de pe blog pe unde ai mai fost si ce ai mai facut, au vazut pe facebook cu cine te-ai mai vazut si de cate ori.
Se poate considera drept paradoxal faptul ca ne afisam viata fara cenzura pe orice retea sociala in timp ce am intra in pamant de rusine daca am umbla in fundul gol?

.

8 comentarii:

tudor spunea...

deci ai fost convins pana la urma... pot sa-ti cer prietenia ?? :))

Monica spunea...

sugestiv filmuletul, dar uite ca nu pot sa renunt la FB.:(

Ciprian D. spunea...

@tudor
Inca se duce in mine o lupta pentru crearea unui cont si pe facebook. Asta da problema existentiala :D

Ciprian D. spunea...

@Monica
Atunci te intreb: ce te-ai face daca de maine nu ar mai exista internet? :P

daninho spunea...

poate n-ai tu facebook, da' hi5 tot ai, nu? sau macar ai avut :)))

Alin spunea...

habar n-ai cati s-au cuplat prin hi5, facebook, mirc, neogen, etc, etc

Ciprian D. spunea...

@daninho
Parol ca nici hi5 n-am avut, nu am, si primul contact cu internetul nu a fost prin interfata unei retele sociale. Gata, am marturisit :)

Ciprian D. spunea...

@Alin
Cu siguranta vor trai fericiti pana la adanci batraneti. :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur