Somatie: plateste-ti impozitele, bah!

Ca orice concitadin responsabil si cu frica de penalizarile fiscale, in asteptarea implementarii proiectului e-administratie prin care ne vom putea verifica on-line situatia platiilor si datoriilor catre bugetul local, am intrat pe site-ul primariei, sectiunea Fiscalitate, sa vad daca am fost somat drept restantier.
In zadar, chiar sunt responsabil cand vine vorba de comunitatea in care traiesc, insa nu pot spune acelasi lucru despre toti sibienii.

Unul dintre datorinicii care mi-a retinut atentia este Stephan Max Johannes Braune, venetic autentic de origine deutchlandiana, finantator/ sponsor politic, proprietar de exceptie, datornic de senzatie.

Stephan Braune a fost somat de catre fisc pentru fiecare din cele 16 proprietati centrale si ultra-centrale. Acum eu ma intreb de ce naiba le-a cumparat pe toate daca nu este in stare sa isi plateasca taxele si impozitele?

Mai este in voga conservarea simtului proprietatii? Oare cum se zice pe limba lui din astea sa faci in Germania, bah!
Anyway, cu si fara datornici, fiscul a adunat pana-n 5 octombrie 76 mil. lei, cu cca 10 mil. mai mult decat anul trecut pana la aceiasi data.
Se vede unde sunt banii dumneavoastra, nu-i asa? lol

1 comentarii:

Catalin Ursu spunea...

Ca sa ai restante la finante trebuie sa fi proprietar. In afara de blog tu mai ai ceva?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur