Scott Eastman - fotograf celebru, deci profesionist!

Nimeni nu contesta profesionalismul lui Scott Eastman sau portofoliul impresionant de fotografii comerciale si de arta.
Cu toate acestea sunt voci care se intreaba insa daca intr-adevar profesionalismul l-a recomandat ca fotograf oficial al proiectului Sibiu CCE 2007 si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu sau...sotia sa, Gandila Ana-Maria, care face parte din organigrama FITS-ului.

Ma rog, omul e bun, experienta il recomanda pentru cele mai ambitioase proiecte din citadela si daca pe langa asta i se mai pune si-o vorba buna...sa fim seriosi, se crapa cerul din atata lucru?

"Scopul meu este de a gasi intotdeauna un echilibru intre competenta tehnica si creativitatea artisitica dar si o intelegere a legaturii cu subiectul, ca sa pot crea fotografii puternice, impresionante." Scott Eastman

Personal l-am cunoscut si am povestit cu el anul acesta in cadrul FITS-ului. Vorbeste mult, vorbeste repede si cand vorbeste chiar spune ceva. A calatorit mult si ii face placere sa vorbeasca despre experientele sale, de om si de fotograf.

Scott Eastman este un tip carismatic care te face sa vrei sa-l asculti vorbind mai mult. Probabil ca daca voi mai scrie inca o propozitie elogioasa la adresa lui o sa credeti ca-l iubesc. Nici pe departe insa adevarul este undeva la mijloc: iubesc ceea ce face din fotografie. Se numeste arta!

Despre cum se imbina arta fotografica cu arta de a trai cu adevarat ar fi spectaculos sa il auzim vorbind la TEDx Sibiu 2010.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,esti interesat de schimb de linkuri?
Daca te intereseaza te rog sa-mi dai un mesaj pe adresa biancasebastiana@yahoo.com, la mine poti sa pui
titlu site: Viata e frumoasa!
link site: http://www.pinka.info
Multumesc mult.
Cu respect,
Bianca.

Ciprian D. spunea...

Sunt interesat de orice bazaconie deci si de schimb de link insa imi rezerv dreptul de a pune conditii.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur