"Dinamica vietii!" - 10 motive PRO - TEDx Sibiu 2010!

Acum, ca stie toata lumea ce este TEDx Sibiu 2010, adica ce va fi, sa vorbim pe indelete despre ce aduce nou initiativa organizatorilor, un grup de tineri voluntari care cred, la unison, ca printre sibieni exista foarte multe talente, foarte multi concitadini valorosi. Sa nu-i credem pe cuvant dar sa le acordam credite maxime.


Ei bine, o parte dintre cei mai de seama sibieni invitati la TEDx, opt la numar, vor vorbi cate 17 minute fiecare in fata unei audiente selectate. Audienta va fi formata din 99 de influentatori locali din mediul de afaceri sau cel cultural, din sfera educationala sau din cea sociala, din mass-media si blogosfera, sanatate si multe, multe altele.

Dinamica vietii! Aceasta este chintesenta comunicarilor din cadru TEDx Sibiu 2010.

Constantin Chiriac, Teodor Tulpan, Lucian Vintan, Eliza Penciu, Scott Eastman, Liana Buzea, Cristina Bazavan si John Ketchum vor raspunde la intrebarea Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?
(va urma)

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur