Blogatu.ro - sub presiunea Citadelei Sibiene...

...a fâsâit mareata campanie de importanta majora pentru blogosfera mioritica! Am crezut ca mor de ras, parol!

Daca astazi pe la orele doua scriam ca Blogatu, intaratat de fartatele sau, Vis Urat, nu a ramas mai prejos si exact cand primul basea harta blogosferei, Blogatul a venit cu ideea unei campanii extrem de importante in blogosfera, ce mi-e dat sa vad dupa sapte ore?

Blogatu a demarat campania extrem de importanta pentru blogosfera, o fâsâita de-ti muta nasul. Fara indoiala ca sub o oarecare presiune, din partea unui blogger din cei peste o mie cati are zilnic, s-a retras in buda sa se screama pentru a basi campania si cea iesit?

"Campania pentru tineri pe bloguri! Aceasta campanie nu isi propune promovarea unui serviciu, organizatii sau persoane, ci doar promovarea unei idei: constientizarea tinerilor asupra pericolelor la care sunt supusi.
La ce pericole sunt supusi tinerii, dupa parerea voastra?"


Faptul ca tinerii nu constientizeaza asupra pericolelor si aceiasi tineri nu pot fi supusi pericolelor ma face sa cred ca l-am prins pe Blogatu cu pantalonii in vine scriind pe genunchi.
Basca, ce blogger de valoarea luuui, valoarea lui Blogatu care vorbeste luni de-o campanie despre care nu zice nimic o demareaza sambata seara fara continut, fara banner, fara altceva inteligibil decat: comentati, va rog comentati, si apoi vedem noi?

Bineinteles ca Blogatu nu este citit doar de mito-cretino-dobi-infantilii pe care se bizuia si prima reactie a fost din partea lui Futacu care, indubitabil oripilat de sirul de elucubratii, l-a trimis dupa tigari pe taticul fâsâielilor blogosferice cu pretentii de campanii extrem de importante.

"Futacu a zis:
un pericol major la care sunt supusi tinerii este sa citeasca asemenea insiruiri de cuvinte care starnesc irepresibile dorinte de sinucidere" (click printscreen comentariul sters de Blogatu)


Este adevarat ca tinerii sunt expusi, nu supusi, la pericole precum droguri, violenta sociala (violenta pe strada si in scoli cum ii spune Blogatu), sau educatie sexuala precara (boli cu transmitere sexuala cum ii zice Blogatu) dar sa lupti impotriva lipsei unui loc de munca dupa terminarea facultatii....ma face sa cred ca Blogatu are cu capu`si se crede Don Quijote.

4 comentarii:

Jucarii spunea...

Lipsa unui loc de munca e extrem de importanta. Parerea mea. M-am grabit, recunosc, si chiar iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra unor dezacorduri. Astept cat mai multe articole constructive din partea ta.

Ciprian D. spunea...

La fel de importanta este si existenta unui loc de munca in sectorul bugetar ::)))
Fireste ca principala ratiune, de blogger, este aceea de a fi cat mai constructivi
Cele bune, sa bem o bere sanatosi!

DEC.I spunea...

parerea mea este ca informarea tinerilor si mijloacele de informare a lor este insuficienta, pentru studenti a inceput o informare insa pentru cei ce vin din urma din liceu, sunt la pamant, aleg facultatile dupa ureche sau dupa parinti, de aici ar trebui inceput ceva, cat despre studenti imi pare bine sa remarc ca este o continua dezvoltare, normal ca nu e suficient ,dar este un drum ascendent

Ciprian D. spunea...

Culturalizarea multor tineri, in speta a celor la care faci referire, din pacate se face pe mess sau in cel mai fericit caz prin Pub-uri sau prin Mall.
Este adevarat ca doar constientizarea unei probleme este insignifianta insa este un punct de plecare. Spre ce conteaza mai mult...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur