Metal Female Voices Festival VIII

Prima editie a festivalului Metal Female Voices, un festival de muzica metal dedicat solistelor de sex feminin, a avut loc in 2003 in Belgia, iar de cativa ani are loc in Oktoberhallen in Wieze, intr-o locatie la cca 30 km de Bruxelles.

Succesul acestui festival ajuns la a VIII a editie a fost garantat de conceptul unic al festivalului dar mai ales de vocile deosebite ale unor soliste de muzica metal simfonic/gothic, precum Simone Simons – Epica, Tarja Turunen – Nightwish (in prezent Anette Olzon), Floor Jansen – ReVamp (ex-After Forever), Sharon den Adel – Within Temptation, Vibeke Stene – Tristania (in prezent Mariangelas Demurtas), etc.

In acest an, alaturi de trupele deja consacrate la MFVF, a fost invitata formatia suedeza de death metal melodic – Arch Enemy, de altfel primul band care a confirmat prezenta.
In anul 2009, in cadrul MFVF, a avut loc prima editie a Metal female Voices Awards in cadrul careia au fost premiate prin voturile publicului: cea mai buna si cea mai frumoasa voce – Tanja Turunen, cel mai bun videoclip - "Call Me When You are Sober" (EVANESCENCE), best grunts & growls (mormaieli si maraituri) Gossow Angela – Arch Enemy, si nu in ultimul rand cel mai bun Show MFVF – EPICA. Ca urmare, Epica vor face un show special si la aceasta editie – The Phantom Agony - oferind un concert ce va cuprinde toate melodiile vechi de mare succes ale trupei.

Datorita faptului ca MFVF este un festival de foarte mare anvergura in sfera muzicii metal, pretul biletelelor este cuprins intre 40 si 60 euro, insa primele vandute - cu cateva luni bune inainte de festival - sunt biletele VIP, deoarece ofera foarte multe avantaje si facilitati.
Biletele VIP, valabile pe toata durata festivalului, ofera acces in zona VIP (locul de intalnire a trupelor - facilitati foto si autografe, bar separat de public, grupuri sanitare plus acces la produsele bio, in avanpremiera din acest an) si backstage unde se poate sta la masa cu membrii trupelor, cu care se poate bea o bere si povesti in voie, bineinteles cu conditia de a le respecta momentele de intimitate. In plus biletul VIP ofera acces si la prima zi a festivalului la care biletele normale nu permit accesul sau se poate castiga un photoshoot profesional cu trupa favorita.
Acum stiti ce imi doresc de ziua mea. :D

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur