Latru! 1 leu / 15 secunde

Daca v-ati intrebat vreodata cat de departe poate ajunge saracia, cat de promiscua a ajuns societatea in care traim sau ce a mai ramas din demnitatea umana a noastra, a romanilor, daca v-ati intrebat vreodata aceste lucruri sau multe altele si nu ati gasit raspuns...nu asteptati sa va dau eu unul, convenabil.

Fotografia de mai jos, prin amabilitatea lui Her G., raspunde -poate- la multe intrebari sau poate da nastere altora.




NO COMMENT!

5 comentarii:

Mihai spunea...

Eu sunt curios ce-i cu simbolurile de pe perete...Ceva imi spune ca nu e Romania si ca cineva i-a facut o gluma proasta.

Ciprian D. spunea...

In cazul asta ar fi mai grav; probabil sunt intelectuali, bugetari pana cand au ascultat indemnul prezidential, care au luat calea cainilor cu colaci in coada.

Ada Angharad spunea...

Am impresia ca-s ca betivii de la Festivaului Medieval de la sighisoara. Au ramas momentan fara bani de bere si fac si ei ce pot.

Georg spunea...

Cititi adresa originala a fotografiei. Am pescuit-o de pe un blog parca, nu mai stiu care..dar info de fotografie, deci deschizand acum CALITATI-le (Eigenschaften)pozei respective aici, am dat de adresa originala cu titlu in care..blog-nu-stiu-ce-romani-peste-hotare-incredibil..cititi si poate va lamuriti. DESI, daca fatucele se afla in strainatate, DE CE SCRIE ROMANESTE pe fisa de COMUNICAT si RECLAMA?...ciudat..

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Georg spunea...

MONDO CANE era un film-reportaj groaznic de realist si crud.
ATUNCI..prin anii 80' la Arta. Numai o saptamana a rulat.
Insa realitatea de ACUM...

Mai baieti, e ca in bancul acela celebru cu Optimistul si Pesimistul (o varianta, cunosc altele..si mai si..):

Pesimistul:
-Ma, e atat de rau acum ,cum n-a mai fost si nici nu poate sa mai fie vreodata.

Optimistul:
-Ba da...

MONDO CANE=LUME CÂINEASCA

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur