The Big iShoes – in premiera la Sibiu

In Sibiu se intampla lucruri, se intampla evenimente, se intampla ca oamenii sa se implice si sa participe la ele; in Sibiu se socializeaza si se comunica.

Unul dintre evenimentele importante ale acestui weekend aduce ceva nou: Targul The Big iSHOES care aduce pentru prima data la Sibiu inovatoarea miscare slowretail.

„Slowretail-ul reprezinta cultura individualitatii, a lucrurilor de calitate, unice, care inspra si incurajeaza oamenii sa inlocuiasca shopping-ul la mall cu relatia directa client – designer/creator.” au declarat organizatorii, acestui inedit eveniment, de la Toxedoconfessions.

Asadar, pentru a participa la miscarea de protest fata de uniformizarea si lipsa valorilor autentice, motivele sunt: creatiile unicat de la Da Capo, tricourile si posetele Motzilov, pantofii Lust of Creation si Minelli Boutique, hainele vintage de la Vintage Boutique si inelele Izabellei Petrut.

Evenimentul va avea loc, sambata 28 si duminica 29 august, in Atrium Cafe unde veti putea veti putea degusta preparatele bucatariei Atrium si o multime de tarte delicioase cu fructe, dar mai ales un cocktail creat special pentru acest eveniment.

Intrarea este libera!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur