Tovarasul Basescu – look nou pentru alegeri prezidentiale!

A trecut prin multe tovarasul Basescu in ultimul timp. A trecut in timp record de la ridicol la cel mai ridicol presedinte, si-am avut cativa.
Probabil datorita rusinii cauzate de afacerile murdare ale fratelui sau mai tolomac, mascariciul si-a tras un look nou nout, vechi nepurtat, pentru a intra in cursa prezidentialelor.

Daca ne uitam bine la tovarasul presedinte am putea spune fara sa gresim ca e posedat de spiritul lui Michael Jackson.
Asadar sa nu ne miram daca il vom vedea inca cinci ani pe mascarici, cu mana pe catarg, pentru a ne da...vorba lui Constantin Irimia.


3 comentarii:

GOG spunea...

Talk-show-ul de aseara de pe antena 3 a fost teribil de interesant mai ales prin cele doua momente de suspans cand participanti si moderatori au facut figura hepatica .Primul a fost la intrebarea “care este filiera dintre Oita/Purcarea
,[ce nume predestinate!] si America ,iar la cuvantul “francmasonerie” a inţepenit si decorul, al doilea moment extatic s-a produs la cuvantul cheie Haizbolah.Cu viteza astronomica s-a tras cortina peste , fara nici un comentariu , dar cu consumul rapid al tuturor paharelor cu apa de pe masa + buletin meteo.
Gigele,n-ai impresia ca aici se desfasoara o frumoasa partida de sah occidental tipic oriental si foarte elaborata?
Multi pioni, cativa nebuni,sacrificat tura Babeni si sah la rege , chiar daca nu era decat planul B ?
De fapt cine cu cine joaca pe tabla Romaniei,ca noi campioni nu mai avem...?

Geocer spunea...

Era vesel omu' ce sa-i faci?
Vai de noi daca unul ca asta e mare inspector !

dielda dana DINU spunea...

Ar vrea el sa aiba asa... coama. :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur