The Art of Fire Festival

Astazi ne facem planuri de week-end! Ma rog, planurile noastre sunt bine stabilite dar nu e toata lumea atat de organizata si disciplinata precum suntem noi. Basca, suntem si frumosi, isteti si modesti nevoie mare, dar cine e altfel?

Cei de la CRISPUS sunt la fel ca noi, oameni faini, inteligenti, plini de viata si cu initiativa. Ei se fac vinovati pentru festivalul THE ART OF FIRE, in colaborare cu CL si CCM, adica edilitatea sibiana.

Festivalul este inca micut, abia la a doua editie dar s-au gandit bine cand l-au programat in acelasi week-end cu un alt festival notoriu, ARTmania.
Asadar sambata 18 si duminica 19 nu trebuie ratate, in zona centrala a orasului, diversele ateliere de animatie, jongleriile, spectacolele cu foc, care vor incepe nitel dupa rasarit si se vor incheia nitel dupa apus.
Daca nu era ARTmania imi puneam si eu tricoul - pe care l-am primit de la Crispus - si scuipam flacari prin toate orificiile...

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur