Odiseea stirilor...

Incerc sa prezint succint stirile:
Stirea zilei: Mircea Basescu a amenintat cu moartea... dar sa las prostiile, mai bine vorbesc de lucruri serioase. Gigi Becali a fost retinut si urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor pentru a se stabili daca au tupeu sa il aresteze pentru douazecisinoua de zile.



Stiri politice: fratele Presedintelui Romaniei sfideaza orice tip de lege... dar asta nu-i important; important e ca presedintele Partidului Noua Generatie, domnul Gigi Becali a fost retinut si urmeaza sa sfie infatisat judecatorilor care, cu siguranta ca, nu vor indrazni sa il aresteze pentru douazecisinoua de zile.



Stiri economice: democratia este amenintata de Mircea Basescu care... dar asta e nimic pe langa faptul ca ilustrul magnat, afaceristul Gigi Becali a fost retinut si se intentioneaza sa fie dus in fata judecatorilor desi sunt slabe sanse ca mandatul de retinere sa fie prelungit cu douazecisinoua de zile.

Stiri sportive: dupa meciul de fotbal al Romaniei, in emisiunea domnului Gadea, intangibilul Mircea Basescu fratele Presedintelui se da in peti.... dar stirea de ultima ora este ca patronul echipei Steaua Bucuresti, cunoscutul Gigi Becali a fost retinut...
...stiri...

8 comentarii:

un'A'mic spunea...

um... nu te supara... cine este Mircea Basescu? Ca imi sunca cunoscut numele... detine vreo echipa de fotbal, oi, capre sau terenuri? Daca nu, nu exista ! :)

Ciprian D. spunea...

Sa stii ca nu zici rau!
Mi-ai amintit de-un silogism de-al lui Socrate prin care l-a transformat pe un om in stana de piatra.
Oare prin puterea mintii se poate dezumaniza?

Lucian spunea...

mi-e sila

adela mohanu spunea...

Da' pe aia cu Giovani Becali care a bătut un cameraman de la tvr ai auzit-o? :)

Ciprian D. spunea...

Am vazut ceva la Gadea in direct.
Uite ca citez din Becali: "In tara asta...eu nu stiu la ce sa ma mai astept!"

Bejenaru Gabriela spunea...

tare sunt curioasa cat va sta in arest,se face atat tam tam ,si dupa o zi doua,e ca si uitat asa este la noi...

Ciprian D. spunea...

Justitia s-a pus pe roate, hodorogite dar se invart. Deja simt "ca calitatea" vietii mele creste, pac pac...

Bejenaru Gabriela spunea...

cat de comic poti sa fii,si totusi de invarte pana la urma ....bravo

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur