Psihologic: The life before her eyes

Filmul psihologic este alternativa monitorizarii societatii, o evadare din mizeria ei. Diferenta face ca in filme nu intalnesc tampiti sau cretini, plus avantajul net ca pot opri in orice clipa rularea filmului. De altfel filmul psihologic e singurul gen pentru care merita sa pierzi/sacrifici timpul.

The life before her eyes – este un film enervant de bun. Adesea, exista o tendinta de a eticheta drept film psihologic orice bullshit in care personajele personajele principale sunt sau devin nebune/i. Aceasta este cauza pentru care sunt nevoit sa vizionez o suma de porcarii pentru a ajunge sa savurez un film bun.

The life before her eyes - ecranizarea romanului cu acelasi nume al Laurei Kasischke - suna si incepe ca un chick flick, insa precum in real life aparentele inseala. Un film cu multe amanunte notabile, remarcabile si memorabile – definesc o lume utopica in care frumosul eclipseaza mizeria socio umana - imperativ necesare pentru a pune scenele cap la cap. Filosofia adolescentina plus minusul muzicii fac filmul enervant, plictisitor insa nu-i scad calificativul, in parte datorita Umei Thurman, dar categoric finalului spectacular.
Este o reusita a regizorului Vadim Perelman chiar daca filmul este catalogat drept mediocru.

Mai presus de orice critica ori elogiu, alaturi de un snur alb impletit cu unul rosu poate fi considerat ca martisor...

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur