Psihologic: The bucket list


Imi amintesc ca am citit pe undeva ca toata viata ne temem de moarte dar ca in acele momente, dinainte, paradoxal, ne temem de viata, deoarece ne-a ramas prea putin de trait. Si nimeni nu vrea sa fie singur cand moare. Ma rog...

Productia lui Rob Reiner(parca) cu Morgan Freeman si Jack Nicholson in – THE BUCKET LIST– incepe ca si cand s-ar termina. Am deprins astfel de gusturi cand eram mai tanar si citeam la dejun, pranz si cina „Cronica unei morti anuntate” si altele de Garcia Marquez.
The bucket list mi-a fost recomandat ca film psihologic. Not for me.
„Stiu ca atunci cand a murit ochii ii erau inchisi iar inima ii era deschisa”.
Dincolo de distributie, decoruri, cadre, costume si alte alea, muzica si tot filmul de altfel e din seria bullshitului hollywoodian cu iz comercial din care ramai cu gustul ca viata e frumoasa si trebuie sa fii mai bun. Ya right!
In plus, multa filosofie ieftina face subiectul mai apetisant si digerabil.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Alo! Alo! Tovarasi! Va rog! Tovarasi! A venit vremea sa ne revedem si in 2009. Asa ca dati sfoara in Sibiu si anuntati toti blogerii ca DUMINICA, 18 ianuarie, ora 17 la Bohemain Art&Flow, Piata Mica (sub Hostle) se face prima mare intalnire a blogerilor din Sibiu din 2009!!! Anuntati tovarasii, domnii, taranii, muncitorii si intelectualii posesori de bloguri!!! Puteti sa va confirmati prezenta la comentarii pe MAZEMANIA, important e sa fiti acolo!!!!

Ciprian D. spunea...

Suna bine. Trecut in program.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur