Tovarase Johannis, cine e obraznic?

„Ceea ce nu au reusit comunistii sa darame in 50 de ani, ati facut-o dumneavoastra in cateva minute!”, spuse o tanara arhitect, preocupata de soarta Sibiului.


Acestea au fost cuvintele care au incheiat sedinta consiliului local de astazi. Ultima, cum imi place mie sa zic, fara substrat fatidic.


De fiecare data cand particip la o sedinta a consiliului local imi pare rau ca dreptul de vot se dobandeste odata cu implinirea varstei de 18 ani. Doare sa vad ca indolenta con-citadinilor, manifestata intr-un fel sau altul la alegeri, se intoarce impotriva noastra, a tuturor.


Oricine e catusi de putin interesat de soarta Sibiului cunoaste modul in care s-au desfasurat pana in prezent sedintele Consiliului Local. Primarul propune proiecte avand in vedere propriul interes, sau si le insuseste pe cele care reprezinta interes pentru unul sau mai multi consilieri. Toata lumea e multumita. Multumit este si norodul caruia i se scoate ochii cu un cuplu de proiecte de umplutura. In fond, cui ii pasa ce se intampla in aceste sedinte atat timp cat se fac fantani arteziene. Se vede ceva in urma lui. Ce nu se vede ramane intre peretii salii de consiliu.


Daca ar exista transparenta aceste sedinte ar fi inregistrate pentru a fi vizionate de oricine e interesat. Dar cine ar vrea sa vada niste maimute care imita intocmai veleitatile tovarasului herr? Cine ar vrea sa-l vada pe insusi herr care reproduce scene de comedie ieftina, afisandu-si dispretul vadit fata de orice oponent? Nu stiu cine, dar atat timp cat statul este condus de un mascarici, orice circar, indiferent de etnie, poate face pe dictatorul la el in stadt.


(ma uit pe geam si vad un distins tanar cum scrie pe carosata unui camion super prafuit: „Elodia e aici!”, si semneaza: Fane.)

2 comentarii:

Anonim spunea...

dreptate ai..... daca toti sibienii ar vea ochi sa vada si urechi sa auda ........:)

Anonim spunea...

Detta är verkligen löste mitt problem, tack!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur